WeddingPlanner Rotterdam

 06-18845730    Ma - za 09 AM - 17 PM 

Het wereldmuseum is een echte klassieke trouwlocatie met uitzicht over de Maas. De grote zaal is onlangs helemaal gerenoveerd. Met haar uitstraling mag ze zeker niet ontbreken in deze lijst.

De Boathouse in Kralingen is een grote locatie waar je uitkijkt over de Kralingse Plas. Een locatie exclusief voor jullie eigen gezelschap. Een grote zaal, een dinerzaal apart en een ruim buitenterras. Ook heeft the Boathouse een grote parking.

Jack zit net iets buiten het centrum van Rotterdam. Een mooie locatie met een uitgebreid restaurant gedeelte, een cocktailbar, een ruimte die geschikt is voor feest en receptie met dj booth en een aparte ruimte voor feesten, ontvangsten of een intiemer diner. Jack heeft een dikke knipoog naar de house scene van Rotterdam maar is zeker geschikt voor een urban bruiloft.

Roommate Bruno is een hotel op de Kop van Zuid. Ze hebben diverse zalen, een heel ruim buitenterras met uitzicht over de skyline en een grote bar. Voorzien van uitgesproken kleuren is dit wel een bijzondere plek om te trouwen. Niet voor de klassieke bruid, wel voor de bruid die iets anders wil.

Het Park bij de Euromast is bij uitstek een romantische locatie. En in dat Park staat Parqiet. Een kleine binnenlocatie maar buiten met een enorm terras op het grasveld in het Park.

Dit is de bar van Nhow met uitzicht over de skyline van Rotterdam. Een ideale locatie voor een onderdeel van je bruiloft zoals een uitgebreid ontbijt, een lunch of borrel. Het terras heeft een prachtig uitzicht en ideaal om echte Rotterdamse foto's te maken.