WeddingPlanner Rotterdam

 06-18845730    Ma - za 09 AM - 17 PM 


Ceremoniemeester

Ceremoniemeester voor jouw bruiloft!

Een ceremoniemeester is een lichtere variant van een weddingplanner. Een ceremoniemeester begeleidt de gasten en het bruidspaar op de dag zelf, onderhoud de contacten met de leveranciers op de dag zelf, springt in waar nodig en houd het draaiboek in de gaten. Dat kan een zus, broer, vriend of vriendin natuurlijk ook prima doen maar dan krijgen ze maar weinig mee van jouw trouwdag, alleen de stress die hoort bij dit eervolle baantje. Dus waarom zou je het niet lekker uitbesteden?

Ik zie het ceremoniemeesterschap als volgt; van tevoren zijn we twee uur bezig om elkaar te leren kennen, om jullie draaiboek door te nemen en om heel helder te krijgen hoe jullie je bruiloft voor je zien. Wat zijn jullie dromen, klopt het allemaal en is alles al geregeld? Daarna duik ik drie uur in jullie draaiboek, de gasten kunnen contact met mij opnemen voor vragen of dingen die ze willen gaan doen en ik heb contact met alle leveranciers van jullie bruiloft.

Op de dag zelf ontvang ik de gasten in de trouwlocatie en daarna zorg ik dat alles volgens het draaiboek verloopt. Altijd net die ene stap verder dan jullie en de gasten. Zorgen dat alles en iedereen klaar staat voor het volgende moment in jullie dag. Op deze manier kunnen jullie ontspannen je huwelijksdag beleven en genieten van elkaar, de gasten en alles dat jullie bedacht hebben. Natuurlijk neem ik mijn enorme ervaring met trouwceremonies mee en weet ik voor eventuele problemen vaak een oplossing. Tijdens de dag ben ik 10 uur aanwezig. Als alles lekker loopt, zo tegen het einde van de avond, dan neem ik afscheid en zorg ik bijvoorbeeld dat de cadeaus op jullie hotelkamer terecht komen.

Vrienden, vriendinnen, zussen en broers kunnen gewoon zelf de hele dag genieten van jullie liefde, geluk en trouwdag. Zij hoeven niets te missen van de trouwceremonie, het aansnijden van de taart en de start van het diner of buffet. Op die manier is het voor hen ook een superfijne dag. Want ik neem die taak van ze over. Wat ze natuurlijk wel kunnen doen, is het toevoegen van hun eigen persoonlijke touch aan jullie bijzondere dag.

Ben jij op zoek naar een professionele ceremoniemeester? Neem dan contact op en dan kijken we of het klikt.

Prijs voor een professionele ceremoniemeester: € 70,- per uur met een minimum van 15 uur, in Rotterdam, ongeacht aantal gasten.