WeddingPlanner Rotterdam

 06-18845730    Ma - za 09 AM - 17 PM 

Ervaring en referenties

Ervaring

Ondertussen heb ik meer dan 20 jaar ervaring, meer dan 100 bruiloften begeleid, bezocht, van een afstandje tot heel dichtbij. Ik heb me verbaasd, ik was ontroerd, ik heb de meest gedetailleerde draaiboeken geschreven, bruiloften 4 x in m'n hoofd beleefd, heel veel plannen B gemaakt en niet hoeven toepassen, crisis management toegepast, meegeleefd en meegevoeld, meegedanst op een goed feest, de benen uit m'n lijf gelopen met het draaiboek in handen, kopjes thee gedronken met bruidsparen, geluisterd, geschreven, uitgevoerd.

Studio Dijkgraaf

Referenties

Omdat anderen beter kunnen zeggen hoe het was, hierbij enkele reacties van bruiloften.

Perette en Dave, 7 juli 2018 tijdens de speech op de avond zelf:" Mirjam is de hele tijd achter de schermen bezig en rent zich daar de benen uit het lijf. Ze is de hele tijd bezig om alles goed te regelen. Ik kon haar altijd bellen en appen met alle vragen. Problemen heeft ze opgelost. Mirjam is mijn weddingplanner!" En bij het binnenkomen van de locatie die ze in winter wonderland stijl wilde: ' Het is precies zoals ik had bedacht! zo mooi'. Ook van alle gasten de nodige complimenten gekregen over de inrichting van de locatie.

Wouter en Eva, 14 mei 2016; " Hoi Mirjam, bedankt voor de geweldige organisatie! Het was echt een fantastische dag! Alle verwachtingen zijn overtroffen. We hadden ons geen betere dag kunnen voorstellen en met dank aan jouw oog voor detail was alles tot in de puntjes geregeld. Wij genieten voorlopig nog wel even na!"

Harm, de ceremoniemeester van 14 mei;" Hi Mirjam, Dank voor je leuke berichtje! Ik vond het ook heel bijzonder om te mogen doen. Heb het zo links en rechts al bij verscheidene mensen aangegeven, maar jouw begeleiding op de dag zelf heeft echt veel bijgedragen aan de relaxte sfeer en feit dat iedereen gewoon heerlijk kon genieten, ikzelf incluis. Daarmee wil ik jou ook heel hartelijk bedanken voor de samenwerking en hoop ik op nog veel mooie bruiloften voor je ;-) Groeten en goed weekend, Harm"

Baukje en Helmut, juni 2015:" Net terug van huwelijksreis! Heerlijke tijd in het prachtige Toscane gehad! Nogmaals dank voor de goede en gezellige samenwerking! Je had het echt prefect voor elkaar! Bedankt voor alles! Groetjes, Helmut en Baukje"

Paul en Tess, augustus 2015:" Dank voor al je hulp het afgelopen jaar zeker ook door jouw dat het uiteindelijk zo’n leuk feest is geworden! groeten Paul"