WeddingPlanner Rotterdam

 06-18845730    Ma - za 09 AM - 17 PM 

Wat is de uitdaging en wat is de oplossing als je in het buitenland zit en in NL gaat trouwen?

Wat is de uitdaging van.. het bruidspaar waarvan de bruid de helft van het jaar in het buitenland werkt en woont. “We willen graag trouwen maar mijn verloofde woont nu nog niet in Nederland, kun je helpen?” De dame in kwestie woont nog gedeeltelijk in Azië en daardoor is het tijdsverschil een uitdaging. Om dingen te bespreken met de locatie en leverancier; op een tijdstip dat zij open zijn. Daarom schakelt de bruidegom mij in. Zijn drukke baan vergt al zijn tijd en aandacht. Ik neem het overleg met de leveranciers over en spreek het bruidspaar maar ook de leveranciers regelmatig. Omdat ik een eigen bedrijf heb, is het voor mij geen probleem om ’s avonds te skypen of facetimen waardoor het tijdsverschil overbrugd wordt. Praktische dingen zoek ik voor hen uit; een lijst van trouwambtenaren die bij hen passen, het aanleveren van diverse offertes voor o.a. de bloemisten, visagisten. Ik mail alle informatie naar de bruidegom zodat hij het op een moment kan lezen dat bij hem en haar uitkomt. Op deze manier maak ik alvast een eerste selectie voor het bruidspaar zodat zij zich kunnen bezighouden met hun eigen werk, het regelen van de verhuizing naar Nederland en de tweede bruiloft die ze in Azië houden.

Heb jij een drukke baan waarvoor je veel moet reizen waardoor het tijdsverschil een uitdaging is om je bruiloft in Nederland/Rotterdam te regelen? Neem dan contact met mij op zodat we kunnen bespreken wat ik voor jullie kan betekenen. Omdat ik mijn eigen bureau heb, kan ik mijn tijd zo indelen dat ik jullie ’s avonds kan spreken ongeacht waar je bent.

Wat is de uitdaging en wat is de oplossing als je in het buitenland zit en in NL gaat trouwen?

Wat is de uitdaging van.. het bruidspaar waarvan de bruid de helft van het jaar in het buitenland werkt en woont. “We willen graag trouwen maar mijn verloofde woont nu nog niet in Nederland, kun je helpen?” De dame in kwestie woont nog gedeeltelijk in Azië en daardoor is het tijdsverschil een uitdaging. Om dingen te bespreken met de locatie en leverancier; op een tijdstip dat zij open zijn. Daarom schakelt de bruidegom mij in. Zijn drukke baan vergt al zijn tijd en aandacht. Ik neem het overleg met de leveranciers over en spreek het bruidspaar maar ook de leveranciers regelmatig. Omdat ik een eigen bedrijf heb, is het voor mij geen probleem om ’s avonds te skypen of facetimen waardoor het tijdsverschil overbrugd wordt. Praktische dingen zoek ik voor hen uit; een lijst van trouwambtenaren die bij hen passen, het aanleveren van diverse offertes voor o.a. de bloemisten, visagisten. Ik mail alle informatie naar de bruidegom zodat hij het op een moment kan lezen dat bij hem en haar uitkomt. Op deze manier maak ik alvast een eerste selectie voor het bruidspaar zodat zij zich kunnen bezighouden met hun eigen werk, het regelen van de verhuizing naar Nederland en de tweede bruiloft die ze in Azië houden.

Heb jij een drukke baan waarvoor je veel moet reizen waardoor het tijdsverschil een uitdaging is om je bruiloft in Nederland/Rotterdam te regelen? Neem dan contact met mij op zodat we kunnen bespreken wat ik voor jullie kan betekenen. Omdat ik mijn eigen bureau heb, kan ik mijn tijd zo indelen dat ik jullie ’s avonds kan spreken ongeacht waar je bent.