WeddingPlanner Rotterdam

 06-18845730    Ma - za 09 AM - 17 PM 

Weddingplanner zin of onzin?

Alle prachtige plaatjes op Pinterest zijn samengesteld door weddingplanners die met engelengeduld net zo lang iets wijzigen tot het meest prachtige plaatje is ontstaan. Zin of onzin?
Een weddingplanner is een tweede Jennifer Lopez die goed kan organiseren maar zelf niet aan de man komt. Zin of onzin?

Weddingplanner, het is een relatief nieuw beroep in Nederland. Je kunt het onzin vinden of overdreven maar voor sommige bruidsparen is het reuzehandig. Zelf ben ik al weddingplanner sinds 2008. Mijn invulling is de praktische kant van het organiseren van je bruiloft. Ik vraag offertes op voor klanten, maak een gedetailleerd draaiboek en stuur dit ook naar alle leveranciers. Ik onderhoud mijn netwerk zodat ik mijn klanten de meest passende leverancier kan aanbieden. En op de dag zelf ben ik er om alles, schijnbaar, moeiteloos te laten verlopen. Schijnbaar want van tevoren leef ik me continue in, in de bruiloft waardoor ik allerlei plannen B en C in mijn achterhoofd heb.

Bespreek bij het kiezen van een weddingplanner wat voor jou belangrijk is. Er zijn ook weddingplanners die goed zijn in het samenstellen van de styling van je bruiloft. Dit kun je zien aan hun website en social media kanalen. Daar vind je veel styled shoots. Van tevoren bedachte foto’s die in alle rust genomen worden. Dat werkt toch anders dan tijdens de hectiek van de bruiloft op de dag zelf maar die weddingplanners zijn goed in het visualiseren van je bruiloft en kunnen je helpen met het concreet maken van je thema en kleurstelling. Zelf werk ik graag samen met goede leveranciers, bloemisten die het in hun vingers hebben om de prachtigste boeketten en bloemstukken samen te stellen. Stylisten die het perfect plaatje kunnen vertalen van het beeld naar de werkelijkheid. Daar heb je professionele mensen voor. Dan houd ik me bezig om iedereen op de juiste plek op de juiste tijd aanwezig te hebben en dat ze precies weten wat ze wanneer moeten doen. Daar ben ik in mijn element. Om het schijnbaar moeiteloos te laten verlopen. Zodat het bruidspaar optimaal kan genieten van hun dag. Dus toch een beetje Jennifer Lopez a la The Weddingplanner film ;-) maar dan met man.

Ben jij op zoek naar een weddingplanner die allerlei regelwerk overneemt? neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken, mirjam@weddingplanit.nl

Weddingplanner zin of onzin?

Alle prachtige plaatjes op Pinterest zijn samengesteld door weddingplanners die met engelengeduld net zo lang iets wijzigen tot het meest prachtige plaatje is ontstaan. Zin of onzin?
Een weddingplanner is een tweede Jennifer Lopez die goed kan organiseren maar zelf niet aan de man komt. Zin of onzin?

Weddingplanner, het is een relatief nieuw beroep in Nederland. Je kunt het onzin vinden of overdreven maar voor sommige bruidsparen is het reuzehandig. Zelf ben ik al weddingplanner sinds 2008. Mijn invulling is de praktische kant van het organiseren van je bruiloft. Ik vraag offertes op voor klanten, maak een gedetailleerd draaiboek en stuur dit ook naar alle leveranciers. Ik onderhoud mijn netwerk zodat ik mijn klanten de meest passende leverancier kan aanbieden. En op de dag zelf ben ik er om alles, schijnbaar, moeiteloos te laten verlopen. Schijnbaar want van tevoren leef ik me continue in, in de bruiloft waardoor ik allerlei plannen B en C in mijn achterhoofd heb.

Bespreek bij het kiezen van een weddingplanner wat voor jou belangrijk is. Er zijn ook weddingplanners die goed zijn in het samenstellen van de styling van je bruiloft. Dit kun je zien aan hun website en social media kanalen. Daar vind je veel styled shoots. Van tevoren bedachte foto’s die in alle rust genomen worden. Dat werkt toch anders dan tijdens de hectiek van de bruiloft op de dag zelf maar die weddingplanners zijn goed in het visualiseren van je bruiloft en kunnen je helpen met het concreet maken van je thema en kleurstelling. Zelf werk ik graag samen met goede leveranciers, bloemisten die het in hun vingers hebben om de prachtigste boeketten en bloemstukken samen te stellen. Stylisten die het perfect plaatje kunnen vertalen van het beeld naar de werkelijkheid. Daar heb je professionele mensen voor. Dan houd ik me bezig om iedereen op de juiste plek op de juiste tijd aanwezig te hebben en dat ze precies weten wat ze wanneer moeten doen. Daar ben ik in mijn element. Om het schijnbaar moeiteloos te laten verlopen. Zodat het bruidspaar optimaal kan genieten van hun dag. Dus toch een beetje Jennifer Lopez a la The Weddingplanner film ;-) maar dan met man.

Ben jij op zoek naar een weddingplanner die allerlei regelwerk overneemt? neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken, mirjam@weddingplanit.nl