WeddingPlanner Rotterdam

 06-18845730    Ma - za 09 AM - 17 PM 

Een echte groene locatie om te trouwen!

Voor mijn klanten kom ik op heel verschillende plekken. Zit ik de ene week bij het klassieke Engels, de week daarna ben ik uitgenodigd voor een evenement bij ‘Uit je eigen stad’. Een locatie die ik wel ken, want hij zit achter de Fruitvis bij het Marconiplein maar waar ik nog nooit binnen geweest ben. Ik kom er voor de lancering van een nieuw netwerk van zelfstandig evenementen professionals. (ZEP010)


Op een frisse, beter gezegd ijskoude maandagochtend, stap ik op mijn fiets richting Marconistraat. Het is heerlijk weer, ijskoud maar prachtige blauwe lucht en zon. Ik fiets graag en het houdt mijn conditie op orde. Warm aangekleed fiets ik in een half uur naar de locatie. Ruime parking, een grote fietsenplek en een bijzondere plek in het voormalige havengebied. Lopend langs de Fruitvis kom je aan op de ruime binnenplaats van deze locatie. Eerst passeer ik allerlei houten tafels met banken die in de zomer vast goed gebruikt worden! Dan kom ik, via de trap, binnen. De eerste ruimte is een soort pop-up achtig restaurant. Een grote keuken met een imposante houtoven. Tafels met verschillende stoelen en verse bloemtjes op tafel. We nemen voor de lancering plaats in de tweede ruimte, geschikt voor zo’n 50 mensen. Het is er lekker warm door de houtkachel. Na de lancering krijgen we een rondleiding. Na het eerste gedeelte is er nog een tweede, grotere ruimte. Hier kunnen zo’n 150 gasten in. Veel afgebladderde graffiti, een hele grote houtkachel en moderne apparatuur. De rondleider vertelt dat het vroeger fruitterminals zijn geweest waar handelaren hun waren opsloegen voordat het naar de winkels ging. Erachter zitten nog ruimtes waar ook kippen geslacht worden, die werden ons bespaard op de vroege maandagochtend.


Eind 2018 is deze locatie     

Een grote ruimte waar we niet in kunnen, is het lab. Hier worden o.a. plantjes gekweekt. Ook is er een speciaal zuiveringssysteem en natuurlijk heeft het hele pand zonnepanelen op het dak. De laatste grote ruimte is voor mij het meest interessant. De grote ruimte heeft een klein podium, veel zitruimte èn er worden vaak huwelijk voltrokken. Compleet met strobalen valt deze definitief voor mij in de categorie ‘groen'


Wil jij trouwen in een locatie die zeker niet standaard is, goed nadenkt over haar impact op de stad of beter gezegd haar voetprint in de natuur, waar ze het eten klaarmaken in een houtgestookte oven en waar een heel ruim buitenterras bij zit? Dan raad ik je deze zeker aan. Hij valt voor mij onder de categorie groen èn hip & happening.


Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op en dan fiets ik voor jou naar ‘ Uit in je eigen stad’ om jouw bruiloft vorm te geven. Ik zie het al voor me, bohemian style, lekker eten, leuk dansen, persoonlijk. Jij ook?!

Voordeel: het is een bijzondere locatie, je ecologische voetprint is kleiner, verschillende zalen, zeer ruime buitenplaats die er bij hoort met vuurplaats, tot 120 auto's parkeerplaats, verschillende locaties naast elkaar.

Nadeel; je komt in het restaurant gedeelte binnen via een trap, de grote zaal is wel gelijkvloers, als het ijzig koud is, dan vermoed ik dat de grote ruimte niet superwarm gestookt kan worden. Je moet er wel van houden.

Uit je eigen stad,

Marconiplein 39 Rotterdam

3029 AG Rotterdam

restaurant@uitjeeigenstad.nl

ma-di gesloten, wo-zo open van 11.00-22.00uur
Een echte groene locatie om te trouwen!

Voor mijn klanten kom ik op heel verschillende plekken. Zit ik de ene week bij het klassieke Engels, de week daarna ben ik uitgenodigd voor een evenement bij ‘Uit je eigen stad’. Een locatie die ik wel ken, want hij zit achter de Fruitvis bij het Marconiplein maar waar ik nog nooit binnen geweest ben. Ik kom er voor de lancering van een nieuw netwerk van zelfstandig evenementen professionals. (ZEP010)


Op een frisse, beter gezegd ijskoude maandagochtend, stap ik op mijn fiets richting Marconistraat. Het is heerlijk weer, ijskoud maar prachtige blauwe lucht en zon. Ik fiets graag en het houdt mijn conditie op orde. Warm aangekleed fiets ik in een half uur naar de locatie. Ruime parking, een grote fietsenplek en een bijzondere plek in het voormalige havengebied. Lopend langs de Fruitvis kom je aan op de ruime binnenplaats van deze locatie. Eerst passeer ik allerlei houten tafels met banken die in de zomer vast goed gebruikt worden! Dan kom ik, via de trap, binnen. De eerste ruimte is een soort pop-up achtig restaurant. Een grote keuken met een imposante houtoven. Tafels met verschillende stoelen en verse bloemtjes op tafel. We nemen voor de lancering plaats in de tweede ruimte, geschikt voor zo’n 50 mensen. Het is er lekker warm door de houtkachel. Na de lancering krijgen we een rondleiding. Na het eerste gedeelte is er nog een tweede, grotere ruimte. Hier kunnen zo’n 150 gasten in. Veel afgebladderde graffiti, een hele grote houtkachel en moderne apparatuur. De rondleider vertelt dat het vroeger fruitterminals zijn geweest waar handelaren hun waren opsloegen voordat het naar de winkels ging. Erachter zitten nog ruimtes waar ook kippen geslacht worden, die werden ons bespaard op de vroege maandagochtend.


Eind 2018 is deze locatie     

Een grote ruimte waar we niet in kunnen, is het lab. Hier worden o.a. plantjes gekweekt. Ook is er een speciaal zuiveringssysteem en natuurlijk heeft het hele pand zonnepanelen op het dak. De laatste grote ruimte is voor mij het meest interessant. De grote ruimte heeft een klein podium, veel zitruimte èn er worden vaak huwelijk voltrokken. Compleet met strobalen valt deze definitief voor mij in de categorie ‘groen'


Wil jij trouwen in een locatie die zeker niet standaard is, goed nadenkt over haar impact op de stad of beter gezegd haar voetprint in de natuur, waar ze het eten klaarmaken in een houtgestookte oven en waar een heel ruim buitenterras bij zit? Dan raad ik je deze zeker aan. Hij valt voor mij onder de categorie groen èn hip & happening.


Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op en dan fiets ik voor jou naar ‘ Uit in je eigen stad’ om jouw bruiloft vorm te geven. Ik zie het al voor me, bohemian style, lekker eten, leuk dansen, persoonlijk. Jij ook?!

Voordeel: het is een bijzondere locatie, je ecologische voetprint is kleiner, verschillende zalen, zeer ruime buitenplaats die er bij hoort met vuurplaats, tot 120 auto's parkeerplaats, verschillende locaties naast elkaar.

Nadeel; je komt in het restaurant gedeelte binnen via een trap, de grote zaal is wel gelijkvloers, als het ijzig koud is, dan vermoed ik dat de grote ruimte niet superwarm gestookt kan worden. Je moet er wel van houden.

Uit je eigen stad,

Marconiplein 39 Rotterdam

3029 AG Rotterdam

restaurant@uitjeeigenstad.nl

ma-di gesloten, wo-zo open van 11.00-22.00uur