WeddingPlanner Rotterdam

 06-18845730    Ma - za 09 AM - 17 PM 

Weekboek Weddingplanner Rotterdam

Weekboek van Weddingplanner Rotterdam


Weddingplanner, mensen zien het als het ultieme beroep vol met glitter en glamour. In werkelijkheid is het gewoon werken. Wat heb ik zo al afgelopen week gedaan?


Maandag was de dag dat ik met het autootje bezig was. Een APK keuring met een aantal reparaties; nieuwe banden, nieuw stuk uitlaat. Maar nu kan ik weer goedgekeurd de weg op naar afspraken! Nieuwsbrief ?! iedereen raadt aan om een nieuwsbrief te maken. Voor ZZPRO en Dam maak ik ze regelmatig. Deze maandag heb ik een template ontworpen voor de nieuwsbrief van Wedding Plan It/Weddingplanner Rotterdam. Altijd leuk want ideeën genoeg! Nu nog de tijd vinden om alles te vullen, de mailinglijst aan te maken en de nieuwsbrief te versturen. Daarbij hoort ook het denkwerk; wat is de bedoeling van de nieuwsbrief en aan wie stuur ik deze? Eigenlijk is dat nog lastiger dan het samenstellen van de template.


Dinsdag, de dag vol met afspraken. Allereest een afspraak bij Engels. Een goede rondleiding en een leuk, persoonlijk gesprek. Daarna op de fiets richting de goudsmid. Ook hier een leuk, persoonlijk gesprek en een mooi voorstel voor bruidsparen! Ik wil graag een systeem waar ik alle gegevens kan opslaan van leveranciers, bedrijven en afspraken. Daarom installeer ik een Nederlandse app met een kantoor in Den Haag en een server in Rotterdam. Het kost even wat tijd om het in te richten en eigen te maken.


Woensdag, de kinderen hebben studiedag en zijn de hele dag vrij. Werken lukt wel maar geen ingewikkelde offertes. Ik heb een klant die mijn algemene voorwaarden bijzonder goed heeft gelezen en voorzien van het nodige commentaar. Die vragen gaan dus even langs de advocaat voor advies. Ik krijg de reactie terug en ben aan het nadenken hoe ik dit weer terugkoppel. Ik weet nog niet zo goed wat er van denken moet of hoe dat voelt…. Een paar punten kunnen scherper in de algemene voorwaarden. Die ga ik nog aanpassen. ’s Avonds stap ik in de auto richting een nieuwe klant. Altijd spannend. Zelfs na al die jaren. Het is een hele leuke klant, waar ik een toegevoegde waarde voor kan hebben.


Donderdag, een dag van dingen uitzoeken. Ik ben op zoek naar romantische schermen voor een bruiloft, een cateringbedrijf, een locatie etc. Voor drie klanten lekker dingen uitzoeken. Dat is leuk! Als iedereen nu ook een beetje gaat reageren, dan ben ik helemaal blij. En eindelijk de belastingaangifte. Net op tijd maar het hoort er gewoon bij, bij het ondernemen. Na elke handeling houd ik mijn urenregistratie bij, dat scheelt veel werk aan het einde van de dag.


Vrijdag, 25 Mei is er een nieuwe wet, die in werking gaat over de privacy wetgeving. Ik verdiep me in de ingewikkelde teksten van de autoriteit persoonsgegevens. Zes keer doorklikken naar elke keer weer een uitleg over een onderdeel. Daarna pas ik alvast de eerste dingen aan op de websites. Ook blijf ik op zoek voor klanten naar onderdelen van hun bruiloft. Offertes worden aangevraagd en afspraken gemaakt bij locaties. En dan is het ineens weer vrijdagmiddag 10 voor vier en is de week alweer voorbij gevlogen!


Daarnaast lopen de projecten van ZZPRO en Dam met alle evenementen, de leuke activiteiten van Buitenzorg en de activiteiten van Tuinstad waarbij we nu al serieus gestart zijn met de voorbereidingen van Koningsspelen.


Wil jij een vast onderdeel worden van mijn week tot aan je bruiloft? mail of app Mirjam, dan drinken we een kop koffie samen. 


foto van Marleen Sahetapy

Weekboek Weddingplanner Rotterdam

Weekboek van Weddingplanner Rotterdam


Weddingplanner, mensen zien het als het ultieme beroep vol met glitter en glamour. In werkelijkheid is het gewoon werken. Wat heb ik zo al afgelopen week gedaan?


Maandag was de dag dat ik met het autootje bezig was. Een APK keuring met een aantal reparaties; nieuwe banden, nieuw stuk uitlaat. Maar nu kan ik weer goedgekeurd de weg op naar afspraken! Nieuwsbrief ?! iedereen raadt aan om een nieuwsbrief te maken. Voor ZZPRO en Dam maak ik ze regelmatig. Deze maandag heb ik een template ontworpen voor de nieuwsbrief van Wedding Plan It/Weddingplanner Rotterdam. Altijd leuk want ideeën genoeg! Nu nog de tijd vinden om alles te vullen, de mailinglijst aan te maken en de nieuwsbrief te versturen. Daarbij hoort ook het denkwerk; wat is de bedoeling van de nieuwsbrief en aan wie stuur ik deze? Eigenlijk is dat nog lastiger dan het samenstellen van de template.


Dinsdag, de dag vol met afspraken. Allereest een afspraak bij Engels. Een goede rondleiding en een leuk, persoonlijk gesprek. Daarna op de fiets richting de goudsmid. Ook hier een leuk, persoonlijk gesprek en een mooi voorstel voor bruidsparen! Ik wil graag een systeem waar ik alle gegevens kan opslaan van leveranciers, bedrijven en afspraken. Daarom installeer ik een Nederlandse app met een kantoor in Den Haag en een server in Rotterdam. Het kost even wat tijd om het in te richten en eigen te maken.


Woensdag, de kinderen hebben studiedag en zijn de hele dag vrij. Werken lukt wel maar geen ingewikkelde offertes. Ik heb een klant die mijn algemene voorwaarden bijzonder goed heeft gelezen en voorzien van het nodige commentaar. Die vragen gaan dus even langs de advocaat voor advies. Ik krijg de reactie terug en ben aan het nadenken hoe ik dit weer terugkoppel. Ik weet nog niet zo goed wat er van denken moet of hoe dat voelt…. Een paar punten kunnen scherper in de algemene voorwaarden. Die ga ik nog aanpassen. ’s Avonds stap ik in de auto richting een nieuwe klant. Altijd spannend. Zelfs na al die jaren. Het is een hele leuke klant, waar ik een toegevoegde waarde voor kan hebben.


Donderdag, een dag van dingen uitzoeken. Ik ben op zoek naar romantische schermen voor een bruiloft, een cateringbedrijf, een locatie etc. Voor drie klanten lekker dingen uitzoeken. Dat is leuk! Als iedereen nu ook een beetje gaat reageren, dan ben ik helemaal blij. En eindelijk de belastingaangifte. Net op tijd maar het hoort er gewoon bij, bij het ondernemen. Na elke handeling houd ik mijn urenregistratie bij, dat scheelt veel werk aan het einde van de dag.


Vrijdag, 25 Mei is er een nieuwe wet, die in werking gaat over de privacy wetgeving. Ik verdiep me in de ingewikkelde teksten van de autoriteit persoonsgegevens. Zes keer doorklikken naar elke keer weer een uitleg over een onderdeel. Daarna pas ik alvast de eerste dingen aan op de websites. Ook blijf ik op zoek voor klanten naar onderdelen van hun bruiloft. Offertes worden aangevraagd en afspraken gemaakt bij locaties. En dan is het ineens weer vrijdagmiddag 10 voor vier en is de week alweer voorbij gevlogen!


Daarnaast lopen de projecten van ZZPRO en Dam met alle evenementen, de leuke activiteiten van Buitenzorg en de activiteiten van Tuinstad waarbij we nu al serieus gestart zijn met de voorbereidingen van Koningsspelen.


Wil jij een vast onderdeel worden van mijn week tot aan je bruiloft? mail of app Mirjam, dan drinken we een kop koffie samen. 


foto van Marleen Sahetapy