WeddingPlanner Rotterdam

 06-18845730    Ma - za 09 AM - 17 PM 

Jouw klassieke bruiloft in Rotterdam

Voor de begeleiding van jouw grote dag in Rotterdam.

Klassiek trouwen in Rotterdam

Klassieke bruiloft

Je kunt in Rotterdam kiezen voor beton en industrie maar ook voor heel mooie klassieke gebouwen tijdens je hele bruiloft. Het programma is helemaal samen te stellen in een klassieke omgeving. Wil je meer weten? Neem dan contact op met mij. 

Klassiek trouwen

Om een beetje een indruk te krijgen van wat ik versta onder klassiek trouwen: je komt aanrijden in een oude schoolbus of klassiek koetsje bij het Stadhuis van Rotterdam.  Dat kan weer na de grote verbouwing voor de deur. Het alternatief in 2018 is Engels voor het stadhuis.  Vervolgens heb je met een kleiner gezelschap een lunch bij het Heerenhuys. Jullie maken foto's in het park bij de Euromast en langs de waterkant. Na de lunch vertrekt het hele gezelschap richting Hotel New York voor een diner. Na het diner staat de band al klaar in de The Harbourclub waar tot in de kleine uurtjes gefeest wordt. Jullie huwelijksnacht breng je door in de Euromast op grote hoogte. Wakker worden om half 10 want dan hangen de eerste abseilers voor je neus. Na deze prachtige dag lunchen jullie met je familie en ceremoniemeesters nog in de Euromast waarna iedereen terugkijkt op een fantastische dag!

Klassiek trouwen kosten

Natuurlijk kan ik standaard programma's maken en daar een kostenplaatje aan hangen. Maar bruidsparen zijn nu eenmaal nooit standaard. En jullie ook niet! Daarom een impressie van kosten die je kwijt bent aan de dienstverlening van Weddingplanner Rotterdam. Voor een bruiloft met voorbereiding van een jaar, binnen Rotterdam, ben je ongeveer € 3.500,- kwijt aan mijn dienstverlening. Dit is met een uur tarief van € 70,00 per uur.