WeddingPlanner Rotterdam

 06-18845730    Ma - za 09 AM - 17 PM 

Groene bruiloft in Rotterdam!

Bruiloft in het groen of groen trouwen!

Groene bruiloft

Vanaf de Euromast kun je zien hoe groen Rotterdam is. Je kunt voor de klassieke groene variant gaan en trouwen in de Zweedse of Noorse kerk tussen al het groen. De tuin is een prachtige omgeving. Wat dacht je van het Herenhuis midden in het park van de Euromast. De groene omgeving van Vidaa aan de rand van Rotterdam in een tipi. Of je kunt voor het hippe groen gaan en in de zomer trouwen op een dakterras. Al eens bedacht dat er zoveel groen is in deze wereldstad? Ik wel! Daarom bruiloft in het groen. Ook kun je gaan voor een groen bewuste bruiloft. We gaan dan op zoek naar leveranciers die heel milieu bewust bezig zijn. In Brabant zit er bv een cateraar die alle overgebleven etenswaren verantwoord verwerkt tot heerlijke soep en andere items. Een ecologische bruiloft met een vintage trouwjurk. Wat je maar wil en verstaat onder groen!

Aanvraag formulier offerte Trouwen in het groen Rotterdam

Bruiloft in het groen

Er zijn best locaties in deze wereldstad waar je je totaal ergens anders waant en waar je alleen de vogels hoort. In het centrum van Rotterdam maar ook net daarbuiten. Houd jij van de balans van alles binnen hand bereik, via de hectiek van de stad naar de rust van een groene oase in Rotterdam? Doe dan een aanvraag voor een bruiloft in het groen!

Soms kom ik opeens pareltjes tegen die te leuk zijn om niet te delen. Ik was te gast bij de Woodcompany in Natuurtalent. Het eerste wat ik zag, toen hij zijn werkplaats open deed, was een robuuste bank met datum en twee namen. Juist ja voor een bruiloft. Hij vertelde dat ze in Natuurtalent hun feest hadden. Wat leuk, ik ken de locatie maar wist nog niet dat je er kunt trouwen! superleuk en zeker in de zomer. 


Dit is ook Rotterdam!Foto impressie


Uitzicht vanaf de Euromast!

Plaswijckpark, voor een foto reportage. Dit is tijdens Halloween, er is ook een mooie rozentuin.

entree bij het kasteel van RhoonDit is in het centrum van Rotterdam!

Voor meer informatie

Het uurtarief is € 70,- per uur inclusief btw en reiskosten. Gemiddeld heb ik 30 uur voorbereiding en is het 10 uur op de dag zelf.